PKS Partner

PKS Partner kao sveobuhvatni online biznis portal sa poslovnim informacijama svih registrovanih privrednih subjekata u Srbiji podiže i gura privredu Srbije ka informatičkom društvu i ekonomiji znanja, omogućava digitalnu transformaciju i automatizaciju procesa privrednih subjekata i ubrzava poslovanje organizacija i celokupne privrede.

Kao jedinstvena web aplikacija za agregaciju i verifikaciju poslovnih informacija u Srbiji ima za cilj da pomogne privrednicima da lakše pokrenu nove poslove, da ih štiti od sumnjivih poslovnih entiteta i da smanjuje rizik poslovanja cele privrede. Na ovaj način se ubrzava prodajni proces samih privrednika i povećava produktivnost za celu ekonomiju.

Pregled izveštaja

* Klikom na dole postavljenu ikonicu pristupite izveštaju

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023