IKAT Nekretnine

Opis

Kupovina ili prodaja nekretine predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka kako za one koji traže sebi dom, tako i za one koji žele investiciono da ulažu u nekretnine. Kako pronalazak i kupovina idealne nekretnine često prate veliko opterećenje i stres kao i finansijski i pravni rizici karakteristični za takve transakcije, tu nastupa tim profesionalaca iz IKAT Nekretnina da Vam pomogne da sa sigurnošću, lakoćom i uživanjem realizujete tu bitnu životnu odnosno poslovnu odluku!

IKAT nekretnine na prvo mesto stavljaju specifične zahteve naših klijenata, odnosno “tailor made” – uslugom krojenoj po meri pristupamo svakom klijentu pojedinačno, pružajući masksimalnu pažnju da profesionalnom uslugom odgovorimo na svaki individualni zahtev klijenta.

 

IKAT nekretnine primenjuju ,,One stop shop’’ koncept poslovanja odnosno pružaju široku paletu usluga vezanih kako za prometovanje nekretnina tako i za celi spektar propratnih usluga od pravnih saveta, podrške pri dobijanju stambenih kredita, osiguranju nepokrtnosti ili adaptaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovakav koncept poslovanja klijentima nudi objedinjene sve usluge na jednom mestu i na taj način štedi Vaše vreme i elimiše rizike dobijanja neadekvatne usluge jer najviši kvalitet svih naših usluga garantuju IKAT Nekretnine.

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023