Mikromotor

Opis

Mikromotor d.o.o. je porodična firma koja posluje već 30 godina u oblasti liftova, elektromotora i pumpi.

 

Uspešna poslovno – tehnička saradnja sa više renomiranih svetskih proizvođača omogućuje nam da klijentima ponudimo isporuku najsavremenijih liftova sa hidrauličnim ili električnim pogonom.

 

Naša usluga se bazira na sistemu "ključ u ruke" – kompletan proces od projektovanja, isporuke, montaže, atestiranja postrojenja i puštanja u rad do redovnog mesečnog održavanja i servisiranja.

 

S obzirom na ograničenu platežnu moć sugrađana, spremni smo izađemo u susret stambenim zajednicama i ponudimo im više opcija kreditiranja lifta.

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023