Vodolend

Opis

Na Vaš poziv za hitne intervencije na teritoriji Beograda, odgovorićemo spremno i ekspresno, i poslati naše brze vodoinstalatere da Vam priteknu u pomoć. Brzo i efikasno rešavamo sve vodovodne i kanalizacione probleme u Vašem domu, poslovnom prostoru, vrtiću, pa čak i u tržnom centru, NON – STOP, 24/7. Bilo da vam se izlila kanalizacija u kupatilu ili vam je potreban servis bojlera, dolazimo ODMAH.

U nastavku se nalaze usluge koje pružamo:

Hitne vodoinstalaterske intervencije 00-24.
Detekcija i sanacija curenja vode.
Snimanje vodovodnih i kanalizacionih mreža.
Sve vrste odgušenja kanalizacije (odgušenja cevi, slivnika, odvoda, sanitarija) radimo mašinskim sajlama i Woma vozilima, takođe smo specijalizovani za odgušenja vertikala i horizontala u stambenim jedinicama.
Čišćenje oluka.
Ugradnja svih vrsta sanitarija.
Servis, montaža, zamena i popravka bojlera svih vrsta, kapaciteta i proizvođača.
Servis, popravka i ugradnja svih vrsta vodokotlića i monobloka.
Zamena i popravka svih vrsta ventila.
Postavljanje novih vodovodnih i kanalizacionih mreža.
Projektovanje vodovodnih i kanalizacionih mreža.
Izrada kompletnih kupatila.
Preventivna provera vodovodnih i kanalizacionih sistema.

Vizual

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023