Sertifikat "Firma od poverenja"

Firma "Centar za Istraživanje Mišljenja Klijenata" DOO iz Beograda, pored komercijalne delatnosti, dala je sebi za cilj da ispuni misiju stvaranja jedinstvene grupe preduzetnika sa kojima je moguće ostvariti nesmetanu saradnju, kako od strane klijenata, tako i od poslovnih saradnika.

Svrha istraživanja privrednih subjekata jeste stvaranje mreže preduzetnika, koji garantuju kvalitet korisnicma njihovih proizvoda i usluga, jer CZIMK DOO tvrdi da svaki korisnik zaslužuje profesionalni odnos. To je ujedno i potvrda da je korisnik napravio dobar izbor. Isto tako, svaki korektan preduzetnik mora da se razlikuje od neprofesionalne konkurencije.

Sertifikat

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023