Opis

  • Preduzeće ''VMPS'' d.o.o. na prostoru Srbije, Crne Gore i Republike Srpske danas prestavlja veoma osposobljenu organizaciju za inženjering, montažu, remont i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih traka i stepenica, visokoregalnih dizalica u skladištima, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretna lica i lica sa hendikepom i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta.

  • Preduzeće ''VMPS'' d.o.o. radi po sistemu ''ključ u ruke'' koji obuhvata:
    studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i predaja na upotrebu korisniku.

  • Preduzeće ''VMPS'' d.o.o. je posebno obučeno i specijalizovano za sve navedene poslove na liftovima i ostalim poslovima osnovne delatnosti, posebno jednog od vodećih svetskih proizvođača liftova ''SCHINDLER'' iz Švajcarske, svih generacija.

 

O nama

Firma za profesionalno upravljanje, održavanje i čišćenje stambenih zajednica. Profesionalni upravnik na području Beograda. Vršimo podnošenje prijave stambene zajednice Registru, otvaranje tekućeg računa, PIB-a, matičnog broja, pečata zgrade i registrovanja zgrade kao pravnog lica, program održavanja zgrade i ostalo. Potreban Vam je profesionalni upravnik za Vašu stambenu zajednicu na području Beograda? Kontaktirajte nas za detalje! BraunOzon D.O.O. vrši usluge profesionalnog upravljanja, čišćenja zgrade kao i hitnog, tekućeg i investicionog održavanja zgrade. Na pravom ste mestu!

Kontakt

Telefon/Viber/SMS:

064/8-999-999

Email:

office@braunozon.com

Adresa:

Jurija Gagarina 202,
Novi Beograd

Copyright © Braunozon.com 2023